6 stappen

Bouw een sterke band op met je hond in 6 simpele stappen!

Wil je een sterkere band met je hond? Wil je je hond gelukkiger maken of wil je nog meer plezier beleven met jouw hond? Dan is deze module iets voor jou!

In deze online module leer je hoe je in slechts 6 simpele stappen een sterke band kan opbouwen met je hond én hoe je het vertrouwen tussen jullie opbouwt.

Jullie band zal nooit meer hetzelfde zijn!

Wat komt er aan bod?

Stap één

Maak opnieuw kennis met je hond! Een hond is geen mens en heeft hele andere behoeftes dan wij. Ik leer jou wat natuurlijk hondengedrag is en ik geef je tips hoe je hieraan tegemoet kan komen.

Stap twee

Luisteren en respecteren werkt twee kanten op. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jullie elkaar veel beter gaan begrijpen met als resultaat wederzijds respect?

Stap drie

Bij een sterke band komt er natuurlijk automatisch een heleboel vertrouwen kijken! In deze stap leg ik je uit hoe jij de vertrouwensband met je hond kan versterken.

Stap vier

Wees consequent en duidelijk naar je hond. Ik help je met het opstellen van goede en redelijke huisregels.

Stap vijf

Have fun together! In deze stap gaan we leuke dingen doen. Ik leer jou hoe je op een prettige wijze met je hond kan spelen.

Stap zes

Ga samen op ontdekking! In deze stap leg ik je uit hoe je nieuwe prikkels aan kan bieden aan je hond.

Praktisch

  • De modules zijn in de vorm van videolessen opgesteld.
  • De investering voor deze videocursus is 39 €.
  • Na afrekening in de webshop ontvang je je inlog gegevens kan jij onmiddellijk aan de slag!
  • De cursus blijft steeds in ontwikkeling. Als ik iets toevoeg heb jij hier ook toegang toe! Zo blijf je ook bijleren.
  • Je hebt minstens 1 jaar toegang tot de cursus.

Go for it en geniet van jullie band versterkende reis! 

Reviews van mijn klanten

“Wij houden van de no nonsens-aanpak van Daniëlla. Geen ellenlang leerparcours, maar gerichte info waar je meteen mee aan de slag kan en die ook echt resultaat oplevert. Daniëlla is duidelijk en direct in haar communicatie, zodat je als eigenaar weet wat je te doen staat. Zo gaf zij ons de nodige inzichten om onze angstige rescuehond zo stressvrij mogelijk op te voeden en haar adviezen werken wel degelijk.”

Mari met Cookie

“Echt super wat jouw begeleiding en tips doen! Zelfs bij de fysiotherapeut is er verbetering. Het hevig bibberen en hijgen is echt minimaal tot zelfs niet meer aanwezig.

Ik wil je heel graag enorm bedanken. Je bent voor mij een gedragstherapeut naar mijn hart.

Phebe was in het begin een ramp als we met de auto ergens naartoe moesten. Ze kwam niet eens naar buiten als we het vroegen, soms zelfs met bibberen erbij. Soms kwam ze wel naar buiten maar toen blokkeerde ze en moesten we haar oppakken en in de auto zetten. Ze zat te bibberen en te hijgen. Danzij de begeleiding van Daniëlla is dit verleden tijd. Nu komt ze vlot naar buiten, gaat mee tot in de auto maar bibbert niet meer in de auto. De training vraagt veel tijd en geduld maar als je het zelf wil dan lukt het. Daniëlla moedigt je ook aan om in jezelf te geloven en gaat het niet die dag, dan is er nog de volgende. ”

Maureen met Phebe

“Eerst en vooral hebben we al een persoonlijk gesprek gehad met Daniella over Mila.
In dat eerste gesprek heeft ze ons alvast kunnen geruststellen dat er geen “groot probleem” was met Mila, dat we hieraan kunnen werken! En dat doen we, iedere dag gaan we aan de slag met de tips die we meekregen van Daniella, en stap voor stap zullen we er geraken!”

Cindy met Mila

Denk je nu: “oh dat wil ik zo graag!”?
Dan is deze cursus exact wat jij nodig hebt!

In deze online videocursus leer je de 6 stappen naar een sterke band met jouw hond. Ik ga je leren wat er juist nodig is om tot die sterke band te komen en ook waarom dat zo is.

Je krijgt ook praktische en concrete tips over hoe je dit in de praktijk kan toepassen zodat je onmiddellijk aan de slag kan!

Schrijf je nu in en start direct met de cursus!

Volg me op @pawsintouch