Aanbod hond

mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je beste vriend helpen?

Wil jij je hond beter begrijpen, op een ontspannen manier met hem omgaan én aan gedragsverbetering werken? Wil jij veel bijleren over je hond en wil je hem helpen om zich te ontwikkelen tot een gelukkige hond? Wil je weten wat je kan doen én ook waarom dat zo is? 

Check dan hieronder wat ik voor jullie kan doen. 

Online cursussen

Wil je zelfstandig aan de slag maar weet je niet hoe? Wil je zelf heel veel kennis verkrijgen over je hond en hoe je zo naar gedragsverbetering kan toewerken? Dan zijn de online modules perfect voor jou!

Online coaching

Wil je zelfstandig aan de slag met de online cursussen maar wil je wel de mogelijkheid om feedback te ontvangen of je vragen te kunnen stellen? Dan zijn de begeleide modules wat je zoekt!

Eenmalig advies of training

Je zit met een aantal vragen waarop je antwoord wil of er is wat ongewenst gedrag maar een hele gedragsanalyse is te bombastisch voor jou? Dan is een adviessessie perfect voor jou!

Verlatingsangst

Je hond kan niet zonder jou in huis zijn. Hij jankt, huilt, blaft, sloopt of is zelfs onzindelijk als hij zonder jou in huis is. 

Verlatingsangst is perfect te verhelpen en als eerste internationaal erkende verlatingsangst-expert in België help ik graag verder.

Basic programma

Merk je gedrag op waarvan je onzeker wordt of niet goed weet wat gedaan? Wil je veel bijleren over je hond en hoe je hem kan helpen? In dit programma leer je exact wat gedaan én waarom!

3 Maanden programma

Heb je een hond die angstig, onzeker of snel en overmatig reageert op z’n omgeving? Wil je weten wat er aan de hand is en hoe je je hond kan helpen? In dit programma leer je je hond begrijpen, wat je kan doen én waarom dat zo is!

Webshop

Ontspannen wandelen met de Paws in Touch leibanden, beloningssnoepjes en andere must-haves voor een geslaagde training? Check de shop!

Gratis tips en weetjes

Gratis en voor niets in je mailbox! Je ontvangt op regelmatige basis als eerste de nieuwste weetjes en tips én kan genieten van exclusieve kortingen.

Dierenartsen en andere professionals

Heb je interesse in een samenwerking, wil je een patiënt doorverwijzen of wil je meer informatie over het ambassador-programma? 

Niet zeker wat voor jullie de beste optie is of heb je een vraag?
Stuur me een berichtje.