Eenmalige sessie of training

Eenmalig advies of training

Je hebt geen nood aan een heel traject en er spelen geen “grote” problemen. Of de drempel om een heel programma in te stappen is nog te groot en je zit met wat mildere vragen of kleine dingetjes die niet helemaal goed lopen. Je hebt hier en daar wat advies of concrete trainingshulp nodig. Je wil je hond op een positieve, ontspannen en moderne manier helpen. Na een eenmalige sessie heb je nieuwe inzichten en moderne kennis over hondengedrag op zak. Je krijgt concrete tips voor jouw situatie en kan onmiddellijk aan de slag met de eerste stappen.

Genoeg van tegenstrijdige informatie?

Je zoekt informatie maar de adviezen die je vindt of krijgt spreken elkaar tegen. Je weet niet meer wat wel of niet te doen en merkt dat je je niet goed voelt bij wat je wordt aangeraden maar weet niet wat je wel kan doen. Je voert misschien verschillende dingen door elkaar uit. Dit kan voor je hond heel verwarrend zijn en de verkeerde adviezen kunnen de situatie zelfs erger maken! Tijdens deze eenmalige sessie krijg je praktische tips en adviezen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!

Laat mij jou en je hond helpen

Tijdens een eenmalige sessie kan je al je vragen stellen. Je krijgt mijn advies over jullie situatie en ik geef je concrete tips of een trainingsplan waarmee je direct aan de slag kan. Zo hoef je niet te blijven aanmodderen.

Je hebt een sparringpartner bij specifieke vragen en de focus van deze afspraak ligt op preventie, management of specifieke training.

Bij een eenmalige online sessie krijg je de nodige informatie en stappen om zelfstandig aan de slag te gaan.

Het is mogelijk om 2 of meerdere afspraken te boeken en zo een “light” training te verkrijgen voor een “light” probleem. Denk hierbij aan training voor de auto of dierenarts of andere kleinere issues.

Reviews van mijn klanten

“Wij houden van de no nonsens-aanpak van Daniëlla. Geen ellenlang leerparcours, maar gerichte info waar je meteen mee aan de slag kan en die ook echt resultaat oplevert. Daniëlla is duidelijk en direct in haar communicatie, zodat je als eigenaar weet wat je te doen staat. Zo gaf zij ons de nodige inzichten om onze angstige rescuehond zo stressvrij mogelijk op te voeden en haar adviezen werken wel degelijk.”

Mari met Cookie

“Heeft je hond “gedrag-“problemen, dan ben je bij Paws in Touch zeker op het juiste adres. Daniella is erg vriendelijk, ze weet waar ze het over heeft en neemt de tijd voor jou en jouw hond.”

Dania Ruiz Benitez

“Eerst en vooral hebben we al een persoonlijk gesprek gehad met Daniella over Mila.
In dat eerste gesprek heeft ze ons alvast kunnen geruststellen dat er geen “groot probleem” was met Mila, dat we hieraan kunnen werken! En dat doen we, iedere dag gaan we aan de slag met de tips die we meekregen van Daniella, en stap voor stap zullen we er geraken!”

Cindy met Mila

Waarvoor is een eenmalige sessie geschikt?

 • Je zoekt hulp voor specifieke trainingen zoals hoe je je hond kan leren om mee te werken bij het verzorgen, hoe je je hond kan voorbereiden op een bezoek bij de dierenarts, hoe je je hond kan leren dat uitrusting zoals een harnasje of leiband leuk is, als je hond het moeilijk heeft in de auto en ga zo maar door.
 • Er komt een ingrijpende gebeurtenis aan zoals een verhuis of nieuwe huisgenoot, je wilt goed voorbereid zijn en je wil weten wat je kan doen ter voorbereiding of wat je kan doen om je hond te helpen.
 • Je hebt vragen over het gedrag van je hond maar er spelen geen gedragsproblemen.
 • Je verwacht binnenkort een nieuw pupje en wil advies over hoe je dit kan aanpakken of voorbereiden.
 • Je wil werken op het tempo van je hond en met moderne inzichten.
 • Deze sessie kan ook als extra sessie bij een traject of online cursussen indien je graag meer feedback of persoonlijke begeleiding wil.
 • Hier is géén gedragsanalyse of andere voorbereidingen inbegrepen waardoor deze sessie niet geschikt is voor gedragsproblemen zoals o.a. uitvallen aan de lijn, angst of agressie. De focus van deze sessie ligt op preventie, management of specifieke training.

Praktische informatie

 • Je investering voor een online adviessessie van 1 uur is 75 €. 
 • De afspraak kan via videobellen doorgaan via Zoom, Messenger, Whatsapp, Skype,.. OF telefonisch waarbij ik je opbel en je advies en antwoorden krijgt op alle vragen die je hebt.
 • Je kan in de online agenda zelf je afspraak inplannen. Daarna wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina waar je kan afrekenen.
 • Heb je een “probleem” met je hond of twijfels over zijn gedrag of jouw aanpak? Maar is een hele gedragsanalyse te bombastisch? Dan is deze afspraak voor jou ideaal!

Volg me op @pawsintouch