Home hond

Hondengedragsbegeleiding en training

Ontspannen met je hond omgaan én gedragsproblemen aanpakken? Ja, het kan!

Moderne en onderbouwde kennis over hondengedrag, direct bruikbare tips om naar verbetering toe te werken en oog voor het welzijn van zowel je hond als van jou is wat je bij mij kan verwachten. Uiteraard dit alles met een unieke touch!

Problemen met je hond? Ik help je graag!

Je ziet je hond heel graag maar er zijn gedragsproblemen ingeslopen en je begint je te schamen voor het gedrag van je hond. Je merkt dat de frustratie stilaan oploopt. Je voelt je misschien zelfs schuldig…

Heb je het gevoel dat het gedrag erger wordt? Begin je te twijfelen aan jezelf of word je onzeker over de manier waarmee je met het gedragsprobleem aan de slag bent? Wordt je helemaal gek van al die ongevraagde adviezen en zie je doorheen de bomen van advies het bos niet meer? En voel je je niet goed bij een harde aanpak en fysieke correcties?

Wil je het gedrag ombuigen, op een ontspannen en moderne manier met je hond omgaan én met zelfvertrouwen aan de slag gaan?

Ben jij op zoek naar een gecertificeerde en modern opgeleide hondengedragsdeskundige? Samen met jou ga ik onderzoeken wat er aan de hand is en maken we een trainingsplan op maat. Ik begeleid je in jullie proces en jij kan rekenen op een hele grote rugzak met moderne kennis over hondengedrag en direct bruikbare tips om naar verbetering toe te werken. Ook voor opvoeding en hondentraining kan je bij mij terecht.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik kan je helpen om op een ontspannen manier met je hond om te gaan én het gedragsprobleem aan te pakken. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het gedrag, ik leg je uit wat je kan doen om met de gedragsproblemen aan de slag te gaan en waarom we het op deze manier gaan doen. Maar vooral, je krijgt duidelijke en onmiddellijk toe te passen tips voor jullie situatie.

Zo kan je eindelijk met zelfvertrouwen samen aan de slag en weet je perfect wat je aan het doen bent.

Je kan op mijn advies, expertise en begeleiding rekenen als je specifieke vragen hebt over de opvoeding van je hond, als je specifieke dingen willen trainen of als je hond ongewenst/probleemgedrag vertoont.

 • Verhuis
 • Komst van een nieuwe hond of kat
 • Je wil je hond nog gelukkiger maken! 🙂
 • Opspringen
 • Wandelen zonder trekken
 • Basiscommando’s zoals zit, lig, mand enz.
 • Socialisatie
 • Omgaan met andere honden of andere dieren
 • Komen wanneer gevraagd
 • Dierenarts-training
 • Mentale verrijking voor de hond
 • Specifieke dingen aanleren of andere gedragsvragen
 • Blaffen
 • Agressie naar andere dieren of mensen
 • Uitvallen of blaffen en trekken aan de lijn
 • Angst
 • Onzindelijkheid
 • Verlatingsangst
 • Vernielen of putten graven
 • Uitvallen aan de leiband
 • Jachtgedrag
 • Stress, angst of reactiviteit
 • Aandacht vragen
 • Hyperactief of rusteloos gedrag
 • Ander ongewenst, storend of schadelijk gedrag zoals het opeten van oneetbare voorwerpen, pootjes likken enz.

Relaxing Reactivity Roadmap

Je hond valt uit op straat, is angstig, onzeker of reageert heel snel, overmatig en ronduit heftig op z’n omgeving. Je wil weten wat er aan de hand is en hoe je hond kan helpen. In dit programma gaan we stap voor stap aan de slag.

V.I.P. programma

Merk je gedrag op waarvan je onzeker wordt of niet goed weet wat gedaan? Wil je veel bijleren over je hond en hoe je hem kan helpen? Wil je graag all-in begeleiding en écht aan de slag? In dit programma leer je exact wat gedaan én waarom!

Webshop

De Paws in Touch Leibanden, beloningssnoepjes en andere must-haves voor de training en de opvoeding van je hond!

Online Cursussen

Wil je zelfstandig aan de slag maar weet je niet hoe? Wil je zelf heel veel kennis verkrijgen over je hond en hoe je zo naar gedragsverbetering kan toewerken? Dan zijn de online modules perfect voor jou!

Online Coaching

Wil je zelfstandig aan de slag met de online cursussen maar wil je wel de mogelijkheid om feedback te ontvangen of je vragen te kunnen stellen? Dan zijn de begeleide modules wat je zoekt!

Trainer in Your Pocket

Heb je hier en daar wat vragen over je hond en zou je graag professioneel advies of tips ontvangen voor jouw specifieke situatie? Of volg je een online cursus maar zou je graag wat videomateriaal insturen voor feedback? Met deze all-in service kan het allemaal!

Ontwerp zonder titel (1)

10 simpele en onmiddellijk toepasbare tips om je hond te helpen ontspannen!

Gedaan met onzekerheid en misverstanden!

Met de beste bedoelingen aan de slag om vervolgens helemaal weg te zakken in onzekerheid door de vele tegenstrijdige (en vaak ouderwetse) adviezen die je krijgt. Waarmee help je nu écht je hond en wie of wat mag je wel geloven?

Als hondengedragsdeskundige en hondentrainer help ik leergierige hondeneigenaren om hun hond beter te begrijpen en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan met eventuele gedragsproblemen met moderne kennis. Ik leer jou niet alleen wat je kan doen om je hond te helpen, maar ook waarom.  Zo sta je steeds sterk in je schoenen bij ongevraagd advies en is die onzekerheid voltooid verleden tijd terwijl je je hond ook écht helpt!

"Not perfect but happy"
Een gelukkige hond voelt zich goed maar kan soms wat hulp nodig hebben. Laten we hem die bieden.

Reviews van mijn klanten

Waarom Paws in Touch?

Ik onderscheid me in België als hondengedragsdeskundige en hondentrainer doordat ik niet alleen aandacht besteed aan dat de problemen voor jou verleden tijd zijn, maar ik wil daarbij ook bereiken dat jouw hond gelukkig is en zich goed voelt. Het welzijn van jullie allebei staat op nummer 1 bij mij. Ik zie het nog te vaak gebeuren dat er door hondentrainers of zogenaamde “hondenfluisteraars” geleerd wordt om hard op te treden tegen de hond waardoor jij als baasje waarschijnlijk wel minder last hebt van het gedrag, maar hoe de hond zich daarbij voelt… Tja, daar wordt vaak niet naar gekeken.

Je hond doet ook niet wat hij doet omdat hij zich supergoed voelt, of het nu gaat om angst, agressie, uitvallen, verlatingsangst, onzindelijkheid of een ander gedragsprobleem. Daarom is het belangrijk om aan de oorzaak van het probleem te werken als je blijvende resultaten wil bekomen.

Jullie verdienen het om je allebei goed te voelen en dat is dan ook de rode draad die door mijn werkwijze als hondengedragsdeskundige en hondentrainer loopt.

Neem zeker contact met me op via info@pawsintouch.be of klik op de knop hieronder en boek direct een kwartiertje gratis bellen met mij. Je kan een datum en tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en samen kijken we of wij een match zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Ik kijk er naar uit jullie te helpen!

Volg me op @pawsintouch