Aanbod kat

mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je kat(ten) helpen?

Spelen er gedragsproblemen of staat er een grote gebeurtenis op de planning. Wil je weten waarom je kat doet wat ze doet en wat jij kan doen om je kat te helpen?

Je kan op mijn advies, expertise en begeleiding rekenen als je specifieke vragen hebt over de opvoeding van je kat, als je specifieke dingen willen trainen of als je kat ongewenst gedrag of probleemgedrag vertoont. Wil je weten wat je kan doen én ook waarom dat zo is?

Check dan hieronder wat ik voor jullie kan doen.

Eenmalig advies of training

Je zit met een aantal vragen waarop je antwoord wil of er is wat ongewenst gedrag maar een hele gedragsanalyse is te bombastisch voor jou? Dan is een adviessessie perfect voor jou!

Gedragscoaching

Je kat doet iets wat je niet wil of begrijpt zoals agressie, onzindelijkheid, angst of andere gedragsproblemen en je wil hiermee graag op een katvriendelijke manier aan de slag. Je wil je kat helpen en zo de gedragsproblemen aanpakken.

Workshops en lezingen

Op regelmatige basis worden er workshops en lezingen georganiseerd. Denk aan dierenartstraining, stress bij katten, hoe omgaan met krabben enz. Het is ook mogelijk me als spreker in te huren.

Gratis tips en weetjes

Gratis en voor niets in je mailbox! Je ontvangt op regelmatige basis als eerste de nieuwste weetjes en tips én kan genieten van exclusieve kortingen.

Niet zeker wat voor jullie de beste optie is of heb je een vraag?
Stuur me een berichtje.