Afspraak Catcoaching

Kattengedragscoaching

Maak hier je afspraak

Je hoeft niet met de problemen te blijven zitten. Maak je afspraak en we gaan samen aan de slag zodat zowel jij als je kat(ten) het beste leven kunnen hebben samen. 

Na het maken van je afspraak zie je op de bedankpagina een knop voor de betaling. Je afspraak is pas bevestigd zodra de betaling ontvangen is. Je kan hierbij ook kiezen voor afbetaling waardoor je al een sessie gedragscoaching kan inplannen voor slechts 99 € (2 deelbetalingen)

Mijn werkwijze

Via een gedragsanalyse ga ik samen met jou de oorzaak van het gedrag onderzoeken en bepalen. Wanneer we aan die oorzaken en de factoren die het gedrag mee bepalen gaan werken, zal het gedrag automatisch verminderen of zelfs verdwijnen. Je kat doet namelijk niet voor niets wat hij doet. Hij laat gedrag zien omdat hij zich bijvoorbeeld niet goed voelt of omdat hij zich bedreigd voelt. Door aan de oorzaak te werken (en niet alleen aan het gedrag te proberen werken) ga je voor een blijvende verandering en dat is wat we willen. Er zal eerst een gedragsanalyse gebeuren aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Daarna volgt een sessie waarbij we de verschillende factoren en oorzaken in kaart brengen en waar je tips krijgt om voor zowel jezelf als je kat naar verandering toe te werken. Daarna ontvang je een overzicht op mail zodat je alles nog eens rustig kan lezen. Je hebt ook recht op opvolging via mail tot 2 weken na de afspraak. Je kat is een levend dier en het kan blijken dat er meer nodig is, in dat geval kunnen er individuele sessies bijgeboekt worden zodat je zelf controle hebt over het totale aantal sessies.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik ga naar m’n beste kunnen en expertise je zo goed mogelijk bijstaan en helpen. Ik deel mijn kennis met jou en we denken samen na over hoe je dit bij jullie praktisch kan invullen.

Wat verwacht ik van jou?

Niet alleen je kat, maar ook jij zal aanpassingen moeten maken. Wil je je doelen bereiken? Dan zal je je bewust moeten zijn dat er aanpassingen nodig zijn en moet je bereid zijn om die aanpassingen te doen. Je zal ervaren dat er op een hele andere manier met de kat omgegaan zal moeten worden en dat jij oude gedachtes en patronen los moet laten. Dit wordt nogal eens onderschat, mensen worden erdoor overvallen. Door je hier van tevoren bewust van te zijn, weet je dat dit aan bod gaat komen. De verantwoordelijkheid voor een coaching ligt bij jou. Ik zal je bijstaan en je coachen maar uiteindelijk zal jij het werk moeten gaan doen, samen met je kat. De bereidheid om hier 100% voor te gaan is nodig. Het is een proces, zowel voor je kat, als voor jou en dit zal tijd vragen. Maar door stap voor stap te werken zal je blijvende resultaten kunnen bekomen en dat is een fantastisch einddoel.

Niet zeker wat voor jullie de beste optie is of vind je geen plekje? Stuur me een berichtje.

Volg me op @catsintouch