Eenmalig advies of training voor kattenliefhebbers

Eenmalig advies of training

Je hebt geen nood aan een hele analyse en er spelen geen “grote” problemen. Of de drempel om een heuse coaching in te stappen is nog te groot en je zit met wat mildere vragen of kleine dingetjes die niet helemaal goed lopen. Je hebt hier en daar wat advies of concrete trainingshulp nodig. Je wil je kat op een positieve, ontspannen en moderne manier helpen. Na een eenmalige sessie heb je nieuwe inzichten en moderne kennis over kattengedrag op zak. Je krijgt concrete tips voor jouw situatie en kan onmiddellijk aan de slag met de eerste stappen.

Genoeg van tegenstrijdige informatie?

Je zoekt informatie maar de adviezen die je vindt of krijgt spreken elkaar tegen. Je weet niet meer wat wel of niet te doen en merkt dat je je niet goed voelt bij wat je wordt aangeraden maar weet niet wat je wel kan doen. Je voert misschien verschillende dingen door elkaar uit. Dit kan voor je kat heel verwarrend zijn en de verkeerde adviezen kunnen de situatie zelfs erger maken! Tijdens deze eenmalige sessie krijg je praktische tips en adviezen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!

Laat mij jou en je kat helpen

Tijdens een eenmalige sessie kan je al je vragen stellen. Je krijgt mijn advies over jullie situatie en ik geef je concrete tips of een trainingsplan waarmee je direct aan de slag kan. Zo hoef je niet te blijven aanmodderen.

Je hebt een sparringpartner bij specifieke vragen en de focus van deze afspraak ligt op preventie, management of specifieke training.

Bij een eenmalige online sessie krijg je de nodige informatie en stappen om zelfstandig aan de slag te gaan.

Het is mogelijk om 2 of meerdere afspraken te boeken en zo een “light” training te verkrijgen voor een “light” probleem. Denk hierbij aan training voor de trimmer of dierenarts of andere kleinere issues.

Reviews van mijn klanten

“Deze zomer hebben we een kleine kitten (Inola) in huis gehaald (bij een reeds bestaande kater (Churchill) van bijna 2 jaar). Ik had het boek ‘happy cats’ reeds gelezen, maar wou toch zeker zijn dat ik alles goed deed om beide aan mekaar te introduceren. Ik wou zeker zijn dat Churchill zich goed voelde met zo een klein speels ding in huis. Daniella heeft me via een stappenplan ongelooflijk goed geholpen (intensief, ja 🙂 effectief, zeker !). Ik liet haar regelmatig filmpjes zien, waarbij Daniella echt heel duidelijk uitlegt waar je vooral op moet letten. Sindsdien zijn met twee furrbabies super schattig samen waarvoor een grote dank aan Daniella!

Sandra met Inola en Churchill

Wauw! Wat een kennis en inzicht heeft Daniëlla. Ik ben super goed geholpen met mijn katje Knoxville. Ze is een binnenpoes en ik zat met een hoop vraagtekens omtrent gedrag, voeding en verrijking. Daniëlla heeft me super makkelijk toepasbaar advies gegeven op maat voor mijn Knoxje. Binnen een paar dagen merkte ik al vooruitgang. Ik raad Daniëlla daarom ook aan bij elke kattenbegeleider. Man man, wat zijn er een hoop punten die je makkelijk mist en over het hoofd ziet. Bedankt voor je deskundige advies.

Nadieh met Knoxville

Daniëlla stuurt superleuke mails uit met concrete tips voor mijn huisdier 🙂 Heel bereikbaar, toen ik haar vroeg hoe ik het vuurwerkmoment van oud op nieuw voor Petrouche zo aangenaam mogelijk kan maken omdat ik er zelf niet kan zijn, kreeg ik meteen antwoord met heel veel nuttig advies. Dankjewel! 🐾

Lies met Petrouche

Waarvoor is een eenmalige sessie geschikt?

 • Je zoekt hulp voor specifieke trainingen zoals hoe je je kat kan leren om mee te werken bij het verzorgen, hoe je je kat kan voorbereiden op een bezoek bij de dierenarts, hoe je je kat kan leren dat uitrusting zoals een transportmand leuk is en ga zo maar door.
 • Er komt een ingrijpende gebeurtenis aan zoals een verhuis of nieuwe huisgenoot, je wilt goed voorbereid zijn en je wil weten wat je kan doen ter voorbereiding of wat je kan doen om je kat te helpen.
 • Je hebt vragen over het gedrag van je kat en wil aan de slag met ongewenst gedrag maar er spelen geen gedragsproblemen. Voorbeeld: je kat krabt aan de zetel maar verder zijn er geen grote problemen.
 • Je wil werken op het tempo van je kat en met moderne inzichten.
 • Je voelt je niet goed bij straffen of correcties en bent op zoek naar een andere, liefdevolle manier om met het gedrag aan de slag te gaan.
 • Deze sessie kan ook als extra sessie bij een gedragscoaching indien je graag meer feedback of persoonlijke begeleiding wil.
 • Hier is géén gedragsanalyse of andere voorbereidingen inbegrepen waardoor deze sessie niet geschikt is voor gedragsproblemen zoals o.a. sproeien, angst of agressie. De focus van deze sessie ligt op preventie, management of specifieke training.

Praktische informatie

 • Je investering voor een online adviessessie van 1 uur is 75 €. 
 • De afspraak kan via videobellen doorgaan via Zoom, Messenger, Whatsapp, Skype,.. OF telefonisch waarbij ik je opbel en je advies en antwoorden krijgt op alle vragen die je hebt.
 • Je kan in de online agenda zelf je afspraak inplannen. Daarna wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina
 • Heb je een “probleem” met je kat of twijfels over zijn gedrag of jouw aanpak? Maar is een hele gedragsanalyse te bombastisch? Dan is deze afspraak voor jou ideaal!

Volg me op @catsintouch