Massage

Massage & Beweging

Is je hond stressgevoelig of heeft hij probleemgedrag? Is je hond net geopereerd of is het een sporthond? Massage en beweging is de perfecte ondersteuning voor gedragstherapie, maar ook als revalidatie na een operatie of als preventie van blessures! Denk maar aan warm-up of cool down- massages en oefeningen of aan de oefeningen en massage die een kinesitherapeut bij ons uitvoert.

  • Gedragsproblemen

Massage bij gedragsproblemen, zoals agressie, hyperactiviteit,  angst enz. helpt de hond te ontspannen en te wennen aan aanrakingen. De stramme spieren ontspannen waardoor je hond minder gespannen loopt.

  • Operatie

Na een operatie kan bewegingstherapie en massage je hond helpen om terug in vorm te geraken. Door bepaalde oefeningen wordt je hond ondersteunt in de wederopbouw van spieren. 

  • Sporthonden

Voorkom blessures en help je hond naar de optimale prestatie. Een goede warm-up, cool-down en eventueel een massage tegen spierpijn doen wonderen voor de prestaties, en gezondheid, van je hond!

  • Medisch tapen

Ondersteun je hond extra door het gebruik van kinesiotape. De tape laat elke beweging toe maar ondersteunt gewrichten, spieren en helpt afvalstoffen af te voeren. 

  • Dierenarts

We werken nauw samen met je dierenarts. Met een duidelijke diagnose kunnen we het programma van je hond 100% afstemmen op wat je hond nodig heeft. 

  • Gratis afspraak

Gratis en vrijblijvende telefonische afspraak om te overlopen wat je hond nodig heeft en wat wij daarin kunnen betekenen. 

Weet je niet goed welke formule je precies nodig hebt?

Plan je gratis gesprek en we overlopen even welke formule voor jou het meest geschikt zou zijn.