Online Coaching

Online begeleiding

Zelfstandig maar toch niet alleen?

Wil je zelfstandig aan de slag maar wil je wel de mogelijkheid om feedback te ontvangen of je vragen te kunnen stellen? Wil je ook leren van andere hondeneigenaren en samen ervaringen delen? Is je hond erg bang of heeft hij moeite met sociale situaties, dan is online the way to go. 

Dan heb ik hier exact wat je zoekt!

START 08/09/2022
Schrijf je NU in!

Relaxing Reactivity Roadmap

Staat jouw hond altijd “aan”? Trekt, blaft of gromt hij aan de lijn? Lijkt hij gewoon geen rust te vinden en niet moe te worden ongeacht hoeveel je met hem doet? Reageert je hond op het minste geluidje of blaft hij veel? 

Dit unieke en baanbrekende programma zal jou helpen om je hond te helpen om meer rust te vinden, minder stressy door het leven te gaan en om terug ontspannen van het leven te kunnen genieten.

 

In dit programma gaan we samen aan de slag!

Praktisch

 

Dit unieke programma is een mix van online workshopsessies, werkboeken en opdrachten maar ook training én begeleiding. 

Elke week krijg je toegang tot nieuwe informatie en opdrachten waarna er een groepssessie volgt. Zo gaan we samen doorheen de roadmap, kan je steeds je vragen stellen en krijg je hier ook antwoord op. 

Je kan daarnaast ook kiezen of je toegang wil tot de groep waarbij je terecht komt in een community van gelijkgezinde hondenouders die allemaal in hetzelfde schuitje zitten als jij. Je staat er niet langer alleen voor en krijgt een klankbord, kan ervaringen of inspiratie delen en komt in de warme Paws in Touch familie terecht. 

Je krijgt niet alleen een heleboel moderne hondenkennis, je krijgt ook de tools, oefeningen, support, community en begeleiding om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan!

Kies je voor de VIP-optie?
Dan heb je daarnaast ook recht op een persoonlijke analyse van jullie situatie, 4 individuele sessies én doorlopende persoonlijke begeleiding via WhatsApp!

Trainer in Your Pocket

Je volgt een online cursus maar zou graag wat videomateriaal insturen voor feedback. Je hebt hier en daar wat vragen over je hond en zou graag advies of tips ontvangen voor jouw specifieke situatie.

Je wil een laagdrempelige training opstarten maar weet niet goed hoe of zou graag feedback of begeleiding hebben? Je loopt ergens vast en wil kunnen troubleshooten? 

Dan is de “Trainer in Your Pocket”-service exact wat je zoekt! 

Praktisch

Je schaft gedurende 1 maand online feedback en begeleiding aan die je zelf kan inzetten wanneer je hier nood aan hebt.

Je koopt deze begeleiding aan, krijgt een mailtje om je aan te melden voor je eigen “ruimte” langs waar onze communicatie verloopt en kan me videomateriaal, foto’s of vragen voorleggen die we samen bespreken of waarop je feedback krijgt.

Zo kunnen we samen je trainingen op punt zetten, jouw specifieke situatie optimaliseren en krijg je hulp bij de praktische uitwerking van wat je in de cursus of het programma hebt gezien. 

Je kan feedback en antwoord verwachten binnen de 2 werkdagen en dit maximaal 3x per week, met uitzondering van feestdagen of vakanties. Indien ik niet bereikbaar ben omwille van een vakantieperiode dan wordt je online begeleiding op pauze gezet.

COMING SOON

Hond en kat

“Als hond en kat” is niet voor niets een uitdrukking… Deze twee diersoorten kunnen heel goede huisgenoten worden, of elkaars ergste vijand. Hoe kan jij ervoor zorgen dat deze match de grootste kans op slagen krijgt? Waar loopt het meestal verkeerd, hoe kan jij dat voorkomen én wat kan jij al ondernemen als jouw hond en kat echt zoals hond en kat zijn?

Dit alles en meer leer je in deze cursus!

Praktisch

 

Bij de begeleide module krijg je toegang tot de online cursus, maar daarnaast heb je ook begeleiding.

Naast de modules van de online cursus krijg je minstens 3 Q&A groepssessies waarbij je je vragen kan stellen.

Je krijgt toegang tot de Facebookgroep waarbij je terecht komt in een community van gelijkgezinde dog- en catmoms.

Je krijgt niet alleen een heleboel moderne honden- en kattenkennis, je krijgt ook de tools en begeleiding om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan!

Kies je voor de VIP-optie?
Dan heb je daarnaast ook recht op een persoonlijke analyse van jullie situatie en 1 individuele sessie t.w.v. 150 €!

 
 

Stay in the loop?

Deze cursus is nog in ontwikkeling.

Wil jij op de hoogte blijven van de cursus en eventueel van de begeleide module?

Schrijf je hieronder dan in op de wachtlijst en ontvang updates over de vorderingen. Je inschrijving op de wachtlijst is vrijblijvend en je kan je op elk moment terug uitschrijven.

Heb je hier vragen over?
Stuur me een berichtje.

Volg me op @pawsintouch