Online training

Online Academie

Kina_PawsinTouch_02

De eerste online Masterclass en modules zijn beschikbaar!! 

De online Masterclass: “Dogs in Touch” leert je alles wat je moet weten over je hond en zijn gedrag en stelt je in staat om zelfs de eerste stappen naar een gedragsverandering te zetten!

De module “Bouw een sterke band met je hond in 6 simpele stappen” heeft z’n naam niet gestolen. Je leert een sterke band opbouwen met je hond in slechts 6 simpele stapjes. De weg naar vertrouwen en plezier tussen jou en je hond wordt in deze module uitgelegd. EN… Je krijgt er bij deze module ook het stukje “Boost het zelfvertrouwen van je hond” gratis bij! 😀

In de module “de 9 meest voorkomende misverstanden ontcijferd” gaan we dieper in op wat de meest voorkomende vormen van miscommunicatie zijn tussen mensen en honden. Wat is markeren eigenlijk? Waarom is je hond ongehoorzaam? Hoe herken je een “schuldige” hond en wat betekent een kwispel eigenlijk? Al deze vragen (en veel meer) worden beantwoord in deze module. 

De bedoeling is om kennis over diergedrag en basis training zo veel mogelijk te verspreiden. De meeste gedragsproblemen zijn het gevolg van miscommunicatie tussen mens en dier. Door online deze informatie te kunnen volgen, maakt het de drempel voor deze kennis lager en kunnen vele gedragsproblemen vermeden of voorkomen worden. 

Op die manier hoeven drukke gezinnen niet de agenda’s samen te leggen om een trainer te laten komen of verder aan te modderen met het gedrag van hun dier.
Ook voor mensen die geen problemen ervaren met hun dieren kan het zeer nuttig zijn om bij te leren over wat hun dier juist drijft of motiveert, hun dieren beter te begrijpen en beter te kunnen begeleiden.

De online opleidingen zullen goedkoper zijn dan live-sessies aan huis. 

Ook zullen, in sommige gevallen, de online modules geïntegreerd worden in de trajecten gedragsbegeleiding. De eigenaar kan dan de online module volgen waar hij al een heleboel informatie ontvangt over bv. bepaalde invloeden op het gedrag van het dier. Hierdoor kan er tijdens de huisbezoeken veel sneller, gerichter en praktischer worden gewerkt. 

Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om pakketten te bestellen met daarin, naast de online modules ook privé coaching of trainingssessies aan huis. 

  • Je klikt op de knop hieronder en vult het formulier in. 
  • Na verzending van dit formulier ontvang je automatisch mailtjes en word je op de hoogte gehouden van de lancering.
  • Je krijgt first access bij de lancering. Bij de lancering zal je exclusieve toegang hebben. ENKEL mensen van de wachtlijst worden eerst toegelaten. 

What’s the catch?

Met de online opleidingen wil ik uiteraard mensen helpen om hun dier(en) beter te begrijpen, hun dier(en) beter te helpen of te begeleiden. Het is daarom de bedoeling dat je effectief aan de slag gaat met de informatie die je krijgt. Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je steeds mij me terecht!

Wat als ik meer praktische hulp wil?

Geen enkel probleem! Je kan dan altijd een privé sessie bijboeken. 
Binnenkort komen er ook pakketten waarin sessies privé-coaching zijn inbegrepen!

Let's get In touch

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je meer informatie? 

Vul dan het formulier in of stuur een mailtje met je vraag naar

Email info@pawsintouch.be