Online training

Online Academie

Kina_PawsinTouch_02

De online cursussen en modules zijn er!!

Check hier de online cursussen en modules. Momenteel kan je hier zelfs online consulten en advies vinden. 

Samen voor die happy dieren! 🙂

De volgende cursussen zullen er ook komen maar zijn nog in ontwikkeling.
Schrijf je in op de wachtlijst om op de hoogte te blijven én om als enige echte VIP toegang te krijgen tot de pre-orders én te genieten van exclusieve kortingen!

De bedoeling is om kennis over diergedrag en basis training zo veel mogelijk te verspreiden. De meeste gedragsproblemen zijn het gevolg van miscommunicatie tussen mens en dier. Door online deze informatie te kunnen volgen, maakt het de drempel voor deze kennis lager en kunnen vele gedragsproblemen vermeden of voorkomen worden. 

Op die manier hoeven drukke gezinnen niet de agenda’s samen te leggen om een trainer te laten komen of verder aan te modderen met het gedrag van hun dier.
Ook voor mensen die geen problemen ervaren met hun dieren kan het zeer nuttig zijn om bij te leren over wat hun dier juist drijft of motiveert, hun dieren beter te begrijpen en beter te kunnen begeleiden.

De online opleidingen zullen goedkoper zijn dan live-sessies aan huis. (Ter vergelijking: een startsessie komt op 135 € en een opvolgsessie op 60 €/uur, excl. kilometervergoeding)

Ook zullen, in sommige gevallen, de online modules geïntegreerd worden in de trajecten gedragsbegeleiding. De eigenaar kan dan de online module volgen waar hij al een heleboel informatie ontvangt over bv. bepaalde invloeden op het gedrag van het dier. Hierdoor kan er tijdens de huisbezoeken veel sneller, gerichter en praktischer worden gewerkt. 

Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om pakketten te bestellen met daarin, naast de online modules ook privé coaching of trainingssessies aan huis. 

What’s the catch?

Met de online opleidingen wil ik uiteraard mensen helpen om hun dier(en) beter te begrijpen, hun dier(en) beter te helpen of te begeleiden. Het is daarom de bedoeling dat je effectief aan de slag gaat met de informatie die je krijgt. Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je steeds mij me terecht!

Wat als ik meer praktische hulp wil of privé begeleiding?

Geen enkel probleem! Je kan dan altijd een privé sessie bijboeken. Dit kan zowel online als face-to-face waarbij we training of concrete stappen voor jouw specifieke situatie overlopen en/of samen oefenen.  

Binnenkort komen er ook pakketten waarin sessies (privé-)coaching zijn inbegrepen!

Let's get In touch

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je meer informatie? 

Vul dan het formulier in of stuur een mailtje met je vraag naar

Email info@pawsintouch.be