Pijn herkennen

Pijn herkennen bij je hond

Wist je dat maar liefst in 70% van de gevallen waarbij ongewenst gedrag speelt er pijn aan de basis ligt of een invloed heeft?

Honden zijn meesters in het verbergen van pijn en gaan echt niet altijd manken of piepen. Veel hondenbaasjes wisten zelfs niet dat hun hond pijn had!

Niet op de zetel willen springen of net een fractie van een seconde aarzelen, niet zo vlot wandelen, rustelozer zijn of net veel rustiger, jou meer volgen of net gaan vermijden, niet willen zitten of liggen of aarzelen voor het te doen,.. Het zijn allemaal tekenen dat er meer aan de hand kan zijn.

Waarom?

Er zijn zelfs honden die jaren met ernstige blessures rondlopen die verschrikkelijk pijn moeten hebben gedaan alvorens iemand het ontdekte.

Heel vaak zijn er wel subtiele tekenen die je kan leren herkennen, zowels in de manier waarop je hond staat of beweegt als in zijn gedrag.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fractie van een seconde aarzelen alvorens ze ergens op of af springen, of twijfelen om te gaan zitten of recht te staan.

Don’t be that owner en leer nu deze signalen te herkennen. Leer pijn herkennen bij jouw hond met deze module “pijn herkennen” van de Masterclass.

De ene vrij verkrijgbare module van de Masterclass?

Dit is module 10 van de online Masterclass voor hondeneigenaren die het allerbeste willen voor hun hond en mee willen gaan met de tijd betreft de inzichten en kennis die we vandaag de dag over honden hebben.
Je leert in deze module om pijn bij je hond te herkennen. Dit is de enige module van de Masterclass die apart wordt aangeboden en dit tegen uitzonderlijke prijs! Dit enkel en alleen omdat dit gewoon te belangrijk is!

Maar ik merk het echt wel hoor als mijn hond pijn heeft!” – Wist je dat maar liefst 70% van de honden die gedragsproblemen vertonen onderliggend pijn ervaren? En wist je dat dit vaak niet wordt gevonden bij het jaarlijkse bezoekje aan de dierenarts?

Ben je klaar om pijn bij jouw hond te kunnen herkennen en de eye-openers die jij op gaat doen?

Praktisch

  • De modules zijn in de vorm van videolessen opgesteld.
  • De investering voor deze videocursus is 19 €.
  • Na afrekening in de webshop ontvang je je inlog gegevens kan jij onmiddellijk aan de slag! Je vindt de cursus in je accountgegevens.
  • De cursus blijft steeds in ontwikkeling. Als ik iets toevoeg heb jij hier ook toegang toe! Zo blijf je ook bijleren.
  • Je hebt minstens 1 jaar toegang tot de cursus.
  • De cursus is in het Nederlands. 

    Veel plezier!

Reviews van mijn klanten

“Door de hond z’n signalen te lezen en te observeren heb ik gemerkt dat die hond met pijn leeft. Al 4 jaar, wat de eigenaar en de dierenarts nooit hebben opgemerkt. Ik bleek gelijk te hebben en er is zelfs chirugie aan te pas moeten komen! Bedankt om me dit te leren!”

Jennifer

“We wisten totaal niet dat er iets was met onze hond, Mieke, tot ik deze cursus volgde. Na nader onderzoek bleek er inderdaad iets aan de hand! Ze gaat volgende week onder het mes en hopelijk is ze daarna beter. We zijn je zo dankbaar!”

Joke

“Ik ben er dus vandaag achter gekomen dat al lang (maanden? Misschien zelfs jaren?!) een sluimerende oorontsteking bezig is aan beide oren. Ik heb nooit iets gemerkt en vind het zo stom! Ze kunnen het zo goed verbergen… Uiteindelijk gisteren bij de dierenarts geweest om het na te kijken. Gillen dat hij deed! Hij had echt pijn. Zo zielig. Als ik deze cursus niet had gevolgd had ik het waarschijnlijk nog niet geweten…”

Finn

Met behulp van deze cursus hebben al enorm veel hondenbaasjes pijn bij hun hond kunnen herkennen en zijn aandoeningen die aan de basis lagen van ongewenst gedrag opgespoord en behandeld. Zo is er heupdysplasie herkent, gescheurde kruisbanden en zelfs een barst in een gewricht! Er zijn zelfs hondenbaasjes die andere eigenaren hebben geholpen met het opsporen van ernstige kwetsuren waarbij de hond in kwestie zelfs een operatie moest ondergaan! Stel je voor dat dit niet werd herkent! Die blessures en kwetsuren zouden vele malen erger zijn geweest en een operatie van nu enkele honderden euros had al snel opgelopen tot enkele duizenden euros! Om nog maar te zwijgen over de pijn die die hond ervaren had…

Al deze eigenaren hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze hadden het niet gezien… Een hond die pijn heeft mankt niet per sé… Honden zijn meesters in het camoufleren van fysiek ongemak. Dit is evolutionair gezien noodzakelijk! Dus een hond die aarzelt om bv. op de zetel te springen? Daar scheelt mogelijk wel wat…

Zoals je ziet is deze cursus ideaal en een must voor iedere hondeneigenaar die zijn hond het beste gunt!