Professionals

Let's get in touch

Ben jij dierenarts, hondentrainer of dierenfysiotherapeut? Heb je een vermoeden van een gedragsprobleem en wil je samenwerken en/of doorverwijzen om de kat of hond optimaal te kunnen helpen?

Je krijgt misschien regelmatig vragen over het gedrag van kat en/of hond. Of je krijgt dieren over de vloer die je niet kan onderzoeken zonder verdoving.
Een verandering in het gedrag van de kat of hond is het eerste teken van fysiek ongemak, ziekte of een letsel.
Als je dit bekend klinkt, dan zit je hier op de juiste plaats. 

 

Neem zeker contact op als jouw gewenste optie er niet tussen staat. 

humberto-arellano-1244183-unsplash

Algemene informatie voor klanten

Op de blogpagina kan je allerlei artikels vinden over gedrag en algemene tips die je met je klanten kan delen. Deze artikels gaan van uitdroging bij katten voorkomen door drinken te stimuleren tot wat dominantie bij honden juist is. 

Lezingen of opleidingen

Wil je zelf meer weten, je medewerkers extra tools geven om met honden of katten om te gaan of wil een extra dienst aanbieden aan je klanten? 
Dan kan je me inhuren om lezingen of opleidingen te geven. 

Voor deze lezingen of opleidingen bepaal jij het onderwerp, hoe lang dit ongeveer kan/mag duren en waar je de nadruk op wil leggen. 

Doorverwijzen

Wil je een klant doorsturen met een vermoeden van een gedragsprobleem of voor training? 

Voor ik met je klant aan de slag kan dienen medische oorzaken te worden bepaald, behandeld en/of uitgesloten. Na een huisbezoek of analyse ter plaatse krijg je een verslag met de overlopen punten en wordt je op de hoogte gehouden van de vooruitgang. 

Meeting

Heb je een ander idee of zou je graag samenwerken? 
Neem zeker contact op en we gaan samen rond de tafel zitten. 

Samenwerken

Binnenkort komen de online opleidingen uit over stress bij katten en honden, lichaamstaal, emoties bij dieren, de leerprincipes en veel meer. Jij kan dan als professional ook klanten doorsturen. Dit doe je uiteraard niet gratis. Je krijgt een unieke link waarmee je per doorverwijzing een commissie ontvangt op de aankoop. Op die manier krijgt je klant de informatie die hij/zij nodig heeft om de kat of hond gelukkiger te maken, jij hoeft deze informatie niet bij elke klant te herhalen (zelfs als je zelf trainer of gedragsdeskundige bent) en je ontvangt een vergoeding voor je doorverwijzing. 

Shop

In de webshop kunnen klanten gespecialiseerde speeltjes voor katten, boeken over gedrag en andere gadgets en snacks vinden. Vermits spel bij katten voor een stimulatie van de hippocampus zorgt en zo gedragsmatig en fysiek allerlei positieve gevolgen heeft, kan jij als professional klanten doorsturen. Dit doe je uiteraard niet gratis. Je krijgt een unieke link waarmee je per doorverwijzing een commissie ontvangt op de aankoop. Op die manier krijgt je klant de informatie en spullen die hij/zij nodig heeft om de kat of hond gelukkiger te maken, jij hoeft geen stock aan te leggen en je ontvangt een kleine vergoeding voor je doorverwijzing.

Gratis resources om te delen

Poster "stressy kat"

Download de poster over stress bij katten om in je praktijk op te hangen.

Zo kunnen klanten tijdens het wachten meer leren over hoe ze stress bij hun kat kunnen herkennen op verschillende vlakken. Tijdens een consultatie kan er meer informatie gevraagd worden en zo wordt de “awareness” verhoogd.